Primele zece companii de leasing din 2007

Mai mult de jumatate din primele zece companii de pe piata leasingului au inregistrat cresteri de peste 30% ale afacerilor in primele noua luni. Piata leasingului ar putea ajunge la 4,2 miliarde de euro anul acesta.

UniCredit Leasing, companie care functioneaza de la inceputul acestui an, rezultata in urma fuziunii dintre UniCredit Leasing si HVB Leasing, a acordat in primele noua luni finantari in valoare de 350 de milioane de euro. Pe locul doi in top 10 se afla BCR Leasing, companie ale carei afaceri au crescut cu 80 de milioane de euro.

A treia companie din top este Porsche Leasing, specializata pe finantarile pentru autoturisme, cu afaceri de aproape 249 de milioane de euro la sfarsitul lunii septembrie. Compania este urmata in top de divizia de profil a grupului austriac Raiffeisen, care a finantat achizitia de bunuri in valoare de 190 de milioane de euro in primele trei trimestre.

Alte companii din top care au inregistrat cresteri ale finantarilor acordate de peste 30% sunt BRD Sogelease, Tiriac Leasing si Motoractive Leasing, in timp ce afacerile Credit Europe Leasing si Piraeus Leasing s-au dublat in aceasta perioada.

Sursa: Ziarul financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.