Banca Italo Romena a deschis prima agentie la Iasi

Banca Italo Romena (BIR) a inaugurat prima agentie din Iasi, in prezenta presedintelui BIR, Franco Antiga, a directorului general, Antonio Bianchin, precum si a oficialitatilor locale.

Prezent la taierea panglicii de inaugurare de la cochetul sediu al agentiei din str. Stihii (zona Targu Cucu), primarul Iasului, Gheorghe Nichita a catalogat venirea Bancii Italo Romena drept “un moment important pentru dezvoltarea orasului”. La inaugurarea agentiei din Iasi a participat si rectorul Universitatii “Al.I. Cuza”, Dumitru Oprea, in conditiile in care Banca Italo Romena intentioneaza finantarea unor burse pentru studenti, in cadrul proiectelor de natura sociala in care este implicata.

Decizia de extindere spre Iasi a fost luata ca urmarea a prezentei aici a unei comunitati importante de oameni de afaceri italieni. Produsele si serviciile Bancii Italo Romena se adreseaza atat companiilor italiene, cat si celor romanesti si, nu in ultimul rand, populatiei.

Inaugurarea agentiei a fost un prilej si pentru prezentarea bilantului semestrial al Bancii Italo Romena. Fata de jumatatea anului 2006, in iunie 2007 profitul net era in crestere cu 60,2 la suta, de la 3 milioane de euro, la 4,9 milioane. Produsul bancar brut a crescut de asemenea, ajungand la valoarea de 724,6 milioane de euro.

Sursa: Evenimentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.