Alba: Bani pentru infrastructura

Guvernul a aprobat suplimentarea cu aproape 137 de miliarde de lei vechi a sumelor alocate pana acum pentru continuarea lucrarilor de investitii din cadrul Programului de dezvoltare a infrastructurii si a unor baze sportive din mediul rural din 31 de judete.

Fondurile vor fi alocate pentru 77 de proiecte pentru care a fost deschisa finantarea cheltuielilor necesare executiei lucrarilor de investitii in anul 2007, judetul Alba urmand sa beneficieze in total de 215.000 de lei.

Sumele alocate autoritatilor locale vor fi utilizate pentru constructia, modernizarea sau extinderea de poduri, podete, punti pietonale, de platforme de deseuri, pentru realizarea de noi sisteme de canalizare si de tratare a apelor uzate.

Sunt finantate acele proiecte care au fost declarate eligibile, pe baza criteriilor stabilite in “Ghidul de eligibilitate” si care se afla in acest moment in diverse faze de executie. Guvernul a alocat bani unitatilor administrativ-teritoriale care au comunicat faptul ca au contractat lucrari pentru finalizarea obiectivelor in acest an. in total, Guvernul a alocat in acest an 740 de milioane lei noi pentru Programului de dezvoltare a infrastructurii si a unor baze sportive din spatiul rural.

Sursa: Ziarul Unirea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.