Bugetul local al Primariei Borsa s-a majorat cu 10,609 milioane lei

Consiliului Local Borsa s-au aprobat 13 proiecte de hotarare privind diferite aspecte legate de improprietarirea unor institutii de cult, extinderi ale unor intreprinzatori, rectificari ale bugetului local, acordarea de masa lemnoasa pentru sprijinul constructiilor de biserici ori trecerea unor imobile din domeniul public in cel privat.

Primarul orasului Borsa, s-au acordat 220 ha padure celor 22 biserici de toate confesiunile din Borsa, precum si cate 60-65 metri cubi de masa lemnoasa pentru finalizarea constructiilor la trei unitati de cult.

Consilierii au mai aprobat o rectificare de buget care viza completarea cheltuielilor cu modernizarea infrastructurii, protectia mediului, asistenta sociala, plata angajatilor, in suma de 10,609 milioane lei. Banii au fost acordati de Consiliul Judetean Maramures si Guvernul Romaniei.

Alesii au mai stabilit scoaterea la licitatie a doua imobile de pe strada Lazuci, unul de 500 metri patrati, iar celalalt de 3.480 metri patrati. Tot la aceasta intalnire, consilierii au votat in unanimitate aderarea Primariei Borsa la Forumul Montan din Romania.

Sursa: Informatia Zilei De Maramures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.