Consultanta pentru optimizarea proiectelor ia amploare la Kepner Tregoe

Consultanta in privinta managementului de proiect, care la ora actuala este foarte solicitat pe piata segmentelor de consultanta, duce o lipsa acuta de specialisti in domeniu. Se prevede, o crestere si mai mare in ceea ce priveste cererea de consultanta in domeniul proiectelor.

Firmele vor avea tot mai multa nevoie de optimizarea portofoliului de proiecte. Totodata, managerii organizatiilor care activeaza pe piata romaneasca inteleg tot mai mult importanta unei interventii de consultanta, fara a mai conta atat de mult costul acesteia.

Calin Cavaleru, Sales Manager in cadrul companiei de consultanta si training Kepner Tregoe, spune ca multi clienti au apelat direct la consultanta fara sa treaca mai intai prin traininguri, depasind astfel asteptarile firmei. O explicatie a aacestui interes pentru consultanta pe proiecte consta in faptul ca multe dintre organizatiile romanesti se confrunta, in acest monemt, cu multiple provocari de business cum ar fi: crize de crestere, incapacitatea de a gestiona eficient informatia, resurse insuficiente, sisteme greoaie de raportare a performantei.

Firma Kepner-Tregoe este prezenta pe piata romaneasca din 2006, ca divizie a holdingului United Business Development (UBD). Din aceasta entitate mai fac parte companiile Achieve Global, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de training, si 4HR.

Cocurentii directi ai firmei pe piata locala sunt marile companii de consultanta de strategie cum ar fi: McKinsey sau Roland Berger, dar si companiile de consultanta in management din AMCOR (Asociatia de Consultanta in Management din Romania).

Sursa: Standard.ro, 7 decembrie 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.