Bugetul municipiului Miercurea Ciuc a fost adoptat

Bugetul municipiului Miercurea Ciuc pentru anul 2008 a fost adoptat in cadrul unei sedinte a Consiliului Local.

Bugetul pe 2008 se ridica la 82,3 milioane de lei, dar primarul spera ca pana la finele anului va ajunge la 100 de milioane. Consilierul Benko Alexandru, care a condus sedinta extraordinara, a afirmat ca este vorba de un buget generos, care are prevazute sume importante pentru toate activitatile orasului. El a spus ca bugetul se bazeaza pe multe investitii, ceea ce inseamna ca municipiul isi permite si sa se dezvolte, nu numai sa supravietuiasca.

Fonduri mai insemnate au fost alocate, comparativ cu anul trecut, la cultura, social si mediu, domenii care vor primi sume mai mari cu pana la 40%. Pentru investitii in reabilitarea drumurilor se vor cheltui peste 16,5 milioane de lei, suma mai mare decat in 2007. De asemenea, in anul 2008 Miercurea Ciuc va derula mai multe proiecte privind introducerea canalizarii sau reabilitarea statiei de epurare a orasului.

Primarul Raduly Robert a tinut sa precizeze ca municipiul Miercurea Ciuc este primul din judet care are deja un buget adoptat si printre putinele din tara.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.