Volksbank acorda firmelor credite in franci elvetieni

Pana pe 31 mai Volksbank Romania acorda firmelor credite in franci elvetieni la o dobanda anuala de 3,99%. Oferta este valabila pentru trei noi produse de creditare destinate microintreprinderilor.

Pentru creditele “Invest Max”, valoarea creditului este stabilita in functie de garantiile aduse si de capacitatea societatii de a rambursa sumele acordate, iar perioada maxima de acordare se ridica la 15 ani pentru investitiile imobiliare si la 7 ani pentru achizitii de mijloace fixe. Creditul ar putea fi folosit pentru achizitia de sedii de firma, spatii de birouri, spatii comerciale si de productie, terenuri, autovehicule, vehicule comerciale si echipamente.

Produsul de creditare “Capital Max” ofera finantare de pana la de trei ori media lunara a cifrei de afaceri, iar perioada maxima de acordare este de 12 luni la prima aprobare, cu posibilitate de prelungire. Imprumutul poate fi destinat finantarii activitatii curente, respectiv pentru plata furnizorilor, a salariilor sau pentru plati catre oricare din bugetele care alcatuiesc sistemul bugetar, achizitionare materii prime sau plata altor operatiuni curente.

Pentru a beneficia de aceste credite, companiile trebuie sa indeplineasca unele conditii printre care inregistrarea unei cifre de afaceri mai mica de 1 milion euro pe an si o activitate operationala continua in ultimele 12 luni. Totodata, trebuie sa inregistreze profit operational pe ultimul bilant disponibil anual sau semianual.

Sursa: BankNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.