Astazi se deschide CreditEXPO Bucuresti

Asemeni editiilor anterioare, CreditEXPO Bucuresti isi propune sa faciliteze accesul firmelor si persoanelor fizice la solutiile de finantare existente, usurandu-le in acelasi timp orientarea in multitudinea de oferte existente pe piata. Cei interesati vor putea compara in mod nemijlocit, in cadrul unui targ specializat, ofertele de creditare ale bancilor, companiilor de leasing, institutiilor financiare nebancare, brokerilor de credite, precum si oferta companiilor din domenii conexe.

Considerat un eveniment inovativ, menit sa vina atat in ajutorul persoanelor fizice cat si al celor juridice, CreditEXPO a devenit deja un brand. Astfel, dupa editiile locale – Iasi, Constanta si Cluj, si de aceasta data, CreditEXPO ofera mai mult decat un cadru de expunere sau promovare, incercand sa favorizeze intr-o maniera impartiala si corecta relationarea directa intre ofertant si client.

“CreditEXPO Bucuresti va incheia cu succes itinerarul de anul acesta al evenimentului gandit sa vina in ajutorul persoanelor fizice si juridice cu cele mai variate oferte de creditare. Toate editiile CreditEXPO de anul acesta ne-au facut sa credem cu tarie ca oamenii au nevoie de consiliere, au nevoie de sfaturi in ceea ce priveste obtinerea unui credit“, au declarat organizatorii.

Targul CreditEXPO poate fi vizitat intre de azi pana duminica, in urmatorul interval orar:
– vineri si sambata, intre orele 10:00 – 18:00
– duminica intre orele 10:00 – 16:00.
Accesul publicului este liber.

CreditEXPO este organizat de agentiile de relatii publice si comunicare Creative Brand Communication si Plus Media.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.