Proiect de reabilitarea drumurilor de 1 milion de euro

In data de 14 ianuarie 2008, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A. a semnat un nou contract cofinantat de Comisia Europeana prin Facilitatea ex-ISPA si de catre Guvernul Romaniei prin bugetul de stat, pentru supervizarea lucrarilor de construire a variantei de ocolire Adunatii Copaceni si reabilitarea drumului existent in Adunatii Copaceni.

Cu o valoare totala de 1.042.830 Euro, contractul de supervizare a lucrarilor de construire a fost atribuit prin negociere, cu publicarea prealabila a unui anunt de participare conform OUG 34/2006, firmei Search Corporation SRL din Romania.

Conform contractului de supervizare incheiat, Consultantul are in vedere urmarirea executarii lucrarilor de catre Constructor, in conformitate cu obligatiile contractuale, in special in ceea ce priveste durata, cantitatea si calitatea lucrarilor. Astfel, Consultantul trebuie sa asigure supervizarea lucrarilor de construire a variantei ocolitoare, in lungime de 4,225 km, cu doua benzi pe sens (sensurile fiind separate de o rezerva centrala), precum si reabilitarea drumului existent in Adunatii Copaceni.

Finalizarea acestor lucrari de constructii va contribui la dezvoltarea retelei de infrastructura care realizeaza legatura dintre Bucuresti si Giurgiu, si mai departe spre Bulgaria, Turcia, Albania i Grecia. Durata de implementare a contractului este de 44 de luni de la data inceperii lucrarilor, iar beneficiarul final este Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A.

Persoane de contact:

Liliana Barna – Director General, DGRFE, Ministerul Transporturilor

Fax: 319.61.78

E-mail: [email protected]

Sursa: Ministerul Transporturilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.