Curs: Achizitii publice si proceduri de atribuire ale acestora

S.C. NEXUS S.R.L. – Networking Solutions, societate specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente prin intermediul programelor de specializare si perfectionare, organizeaza in perioada 08-10 februarie 2008 in statiunea Sinaia, cursul de perfectionare cu tema “Achizitii publice si proceduri de atribuire ale acestora”.

Temele abordate in cadrul programului sunt:

– Sistemul achizitiilor publice;

– Prezentarea Sistemului electronic de achizitii publice;

– Proceduri de atribuire. Alegerea procedurii;

– Documentatia de atribuire;

– Atribuirea contractului de achizitie publica;

– Riscuri si bariere in activitatile aferente procesului de achizitii publice;

– Facilitarea identificarii si operarii modificarilor rezultate din adaptarea sistemului achizitii publice ulterior momentului integrarii Romaniei in UE.

Programul isi propune intelegerea rolului, componentelor majore si a principiilor achizitiilor publice precum si a importantei planificarii strategice. Seminarul se adreseaza functionarilor publici din administratia publica centrala si locala, specialistilor din sectorul privat, incadrati in compartimente cu atributii aferente procesului de planificare si asigurare a resurselor, persoanelor numite in cadrul comisiilor de intocmire a dosarelor si de evaluare a ofertelor ori desemnate ca reprezentand entitatea publica in procesul de achizitii. Pentru o grupa de minim opt persoane, cursul poate fi organizat la sediul institutiei solicitantului. La sfarsitul programului participantii vor primi Certificat de Absolvire eliberat de NEXUS – Networking Solutions.

Termen limita de inscriere: 01 februarie 2008.

Taxa de instruire: 650 Ron (TVA inclus). Discounturi:

– 10% din taxa de instruire, daca la acelasi program participa 3 sau mai multi delegati inscrisi de catre aceeasi organizatie platitoare.

Pentru mai multe informatii:

Madalina Angiu

PR Manager – NEXUS Networking Solutions

Telefon: 0251/41.99.99; 0721/32.38.88

Fax: 0351/81.50.98

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.