Credite pentru medici de la Banca Transilvania

Medicii care doresc sa-si infiinteze propriile cabinete sau sa doteze cu aparatura medicala cabinetele deja existente au un sprijin in acest sens, venit din partea Bancii Transilvania.

Banca a lansat o divizie numita “Divizia Pentru Medici”, al carei scop este de a sprijini si incuraja initiativele de privatizare din domeniul medical. Prin acest departament se ofera medicilor produse si servicii financiare accesibile, o echipa formata din medici si consultanti financiari, precum si consultanta juridica si asistenta economico-fiscala necesara medicului.

Trei pachete de produse si servicii financiare, diferentiate in functie de gradul profesional al medicilor sunt acordate pe baza unor criterii socio-profesionale, medicii putand accesa credite imobiliare pentru achizitia de locuinte, sedii de birouri sau cabinete medicale, credite pentru nevoi nenominalizate cu ipoteca, credite pentru nevoi personale fara garantii materiale, precum si credite pentru achizitia de echipamente medicale sau autovehicule (in cadrul pachetelor Specialist si Praxis).

Cele 3 pachete sunt:

– Rezident;

– Specialist;

– Praxis.

Sursa: Evenimentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.