Buget mai mic in 2008 pentru Pascani

Primaria Pascani si-a propus anul acesta un buget de 49,7 milioane lei, mai mic cu 2 milioane lei fata de anul 2007.

Aproximativ un sfert din aceasta suma va fi alocata pentru plata salariilor, restul reprezentand proiecte si investitii. In conformitate cu prevederile articolului 6 din legea 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, primarul municipiului Pascani, Neculai Ratoi, a dispus organizarea unei dezbateri publice privind bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2008.

Aceasta dezbatere va avea loc in data de 8 februarie, la ora 10.00, in sala de seminarii a Primariei Pascani. Astfel, persoanele interesate pot deja trimite propuneri sau sugestii cu privire la bugetul pe anul 2008.

Dupa parcurgerea acestei etape, bugetul va ajunge pe masa consilierilor locali care vor decide daca vor modifica forma initiala. Cel mai probabil, Bugetul de venituri si cheltuieli va fi dezbatut de consilierii locali tocmai in primavara, la fel cum s-a intamplat in aproape fiecare an. “Saptamana aceasta noi vom publica Bugetul de venituri si cheltuieli in presa. Va urma o dezbatere publica pe aceasta tema, dupa care Bugetul va ajunge la consilierii locali”, a declarat Mircea Zuzan.

Sursa: Ziua Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.