ProCredit Bank deschide o noua locatie in Bucuresti

ProCredit Bank a deschis in
18 februarie o noua locatie in Bucuresti, Agentia Muncii, ce poate fi gasita in Calea Calarasilor, nr. 323, Bl. 201, parter, sector 3. Intr-o locatie usor accesibila, noua agentie ofera clientilor sai o gama larga de servicii financiar – bancare care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Deschiderea celei de-a treisprezecea locatii in Bucuresti face parte din strategia de extindere pentru anul 2008, reteaua ProCredit Bank ajungand in acest moment sa numere 37 locatii. Banca se axeaza si intentioneaza sa se concentreze si in continuare pe o linie de produse simple si usor de inteles. In acelasi timp, strategia generala se bazeaza pe atitudinea de respect si de totala transparenta (in ceea ce priveste costurile produselor) pe care angajatii ProCredit Bank o au fata de clienti.

ProCredit Bank – Agentia Muncii ofera clientilor sai o gama variata de servicii bancare: conturi curente, Depozite la Termen, Depozite pentru Pensionari, Planuri de Economisire, conturi de economii, 3 tipuri de carduri de debit: VISA Electron, VISA Business Electron si Maestro, etc.

“Strategia pentru anul 2008 se concentreaza pe extinderea organica a retelei de sucursale si agentii. Intentionam ca pana la sfarsitul anului 2008 sa ajungem la un numar de 50 de sucursale si agentii in toate orasele unde exista un ridicat potential de afaceri si sa ne intarim prezenta acolo unde ProCredit Bank exista deja. Cererea continua pentru produsele si serviciile noastre este un stimulent puternic pentru noi si pentru dorinta de a servi clientii.” a declarat Michael Kowalski – Director General ProCredit Bank.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.