UE finanteaza un nou proiect pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, in judetul Hunedoara

Fundatia Conexiuni Deva in parteneriat cu A.J.O.F.M. Hunedoara si S.C. Test Flag S.R.L. Deva, a demarat in luna ianuarie 2008 proiectul “De cinci ori formare de cinci ori mai multe sanse de integrare pe piata muncii”, finantat prin programul PHARE 2005.

Proiectul se desfasoara pe parcursul a 12 luni si are in vedere calificarea si consilierea gratuita a unui numar de 150 de persoane, someri tineri, someri de lunga durata, persoane aflate in cautarea unui loc de munca din mediu rural si persoane ocupate in agricultura cu venituri reduse, din localitatiile Calan, Certejul de Sus, Dobra, Harau, Soimus si Vetel, in meseriile de baby sitter, ingrijitor batrani la domiciliu, operator calculator electronic si retele, animator socio-educativ si confectioner asamblor articole textile.

Obiectivul este acela de a creste gradul de ocupare a locurilor de munca cu un numar de 150 de persoane calificate in cinci meserii cautate atat pe piata muncii din Romania, cat si a Uniunii Europene,
“Prin cursurile pe care le vom oferi, vom da o sansa tuturor categoriilor, in special tinerilor si femeilor din mediul rural, sa se califice si sa-si gaseasca un loc de munca, acordandu-le absolventilor certificate de calificare, recunoscute atat in Romania cat si in Uniunea Europeana” a declarat d-na Lenuta Angalita – Director Executiv al Fundatiei Conexiuni.

Pentru mai multe detalii:

Doru Pavel Cara

Tel./fax: 0254/232120

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.