Proyext cauta parteneri in Romania

Proyext este o firma spaniola dedicata realizarii de Proiecte de Cooperare Internationala si care se specializeaza in prezent in colaborarea cu Tari din Europa din Est.

In prezent firma lucreaza in proiecte de dezvoltare la nivel de resurse umane, restructurare industriala si dezvoltare rurala, totul in contextul economiei sociale. Aduce expertiza in gestionarea de proiectelor in aceste domenii bazandu-se pe programe de Coeziune Europeana (Urban, Interreg, Progress, Leader,…), precum si pe capacitatea proprie de a gestiona interventia in aceste proiecte ale institutiilor (Locale, Regionale si Europene) si a firmelor private din difereritele tari.

Proyext este interesata in a contacta si a cunoaste posibile organizatii si institutii romanesti carora sa le aduca experienta spaniola printr-un parteneriat de dezvoltarea a unor proiecte comune. Se incearca in acest fel sa se promoveze implicarea locala si sa se asigure continuitatea rezultatelor.

In cazul in care sunteti interesat de o astfel de colaborare, va rugam sa contactati pana la data de 01 martie 2008 la adresa [email protected].

Pentru mai multe detalii:

ROYEXT SOLUTIONS SPAIN

Monica Macrescu

Responsabila International pentru Romania

Email: [email protected]

Mobil: 00 34 690 03 82 05

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.