PM Cafe – Aniversarea unui an de la lansare

Constientizand importanta managementului de proiect in viata fiecarei organizatii, CODECS impreuna cu partenerul sau, Coaching Institute, va invita la a- 9 -a reuniune a seriei de intalniri PM Café lansata in aprilie 2005, reuniune care va avea loc pe data de 4 aprilie 2006, la Hotel Howard Johnson, Sala Platinum, incepand cu orele 18:30.

Cu bucurie va anuntam ca reuniunea va marca aniversarea unui an de existenta PM Cafe si vom fi onorati sa fiti alaturi de noi in aceasta zi speciala.

Tema propusa pentru aceasta intalnire:

” Esti un bun dirijor. Cum iti construiesti orchestra potrivita?”

Obiectivul acestei editii este stabilirea influentei pe care o are omogenitatea echipei de proiect asupra reusitei proiectului si cresterii performantei individuale. Rolul Managerului de Proiect este in acest sens hotarator pentru mobilizarea resurselor umane angrenate in procesul de derulare a proiectului.

Moderatori:

Domnul Dr. Horea Murgu, Presedinte Coaching Institute si

Doamna Raluca Cimpea, Director Curs Management de Proiect CODECS.

PM Cafe reprezinta o continuare fireasca a preocuparilor CODECS in domeniul dezvoltarii unei culturi orientate spre profesionalismul in managementul proiectelor.

Prin intermediul intalnirilor PM Café ne propunem:

  • Crearea unui cadru favorabil schimbului de experienta in domeniul managementului de proiecte care sa concentreze elita specialistilor in domeniu;
  • Promovarea managementului de proiect in mediul de afaceri romanesc;
  • Stimularea dezvoltarii de competente profesionale si organizationale in managementul proiectelor;
  • Cresterea competitivitatii managerilor de proiect din Romania in perspectiva aderarii la Uniunea Europeana din 2007;
  • Dezvoltarea oportunitatilor de afaceri in domeniile cu activitate orientata pe proiecte.

Sunt invitati sa participe reprezentantii companiilor a caror activitate se desfasoara prin proiecte, furnizori de solutii si servicii in domeniul managementului de proiect, reprezentanti ai administratiei publice, mediul academic, comunitatea profesionala a managerilor de proiect, manageri de resurse umane, manageri executivi si presedinti de corporatii.

In calitate de invitati vor fi prezenti:

  • Irina Berar – Senior Consultant Centrul pentru Implementarea Managementului Performant CIMP Bucuresti;
  • Cristi Puiu – regizorul filmului “Moartea Domnului Lazarescu”, film ce a castigat 8 premii internationale, cel mai prestigios premiu fiind cel de la Cannes;
  • Alex Munteanu – producatorul filmului “Moartea Domnului Lazarescu”, cel care a anticipat succesul pe care filmul il va avea la public;
  • Eugen Dumbrava – Senior HR Consultant- hr-romania.ro, human resources portal.

Va invitam in cadrul celei de a- 9 a reuniuni PM Cafe pentru a va informa in legatura cu transformarea unor grupuri de specialisti in echipe performante. Intentia seriei de interventii a acestei editii este stabilirea legaturii dintre modul in care se conduc aceste proiecte si performanta acestora.

Pornind de la premisa ca aceasta actiune se va bucura de interesul dumneavoastra, fiind o buna oportunitate de informare, dar si un forum de dezbatere si de exprimare a opiniilor, va adresam rugamintea de a confirma participarea pana la data de 31 martie 2006 prin expedierea pe fax 021/252.56.13 a formularului de participare.

Pentru informatii suplimentare, rugam contactati:

Valentina Stefanescu, PR Coordinator-CODECS

Tel: 021 2525182; 2525183 int. 111

E-mail: [email protected]

Sursa: codecs.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.