Curs: Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene

Centrul de excelenta in management-repere organizeaza cursul de “Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene” (cod COR 241948) – 140 de ore. Absolventii vor primi un certificat de absolvire insotit de supliment descriptiv eliberat de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse care da posibilitatea angajarii pe pozitia de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, cu competente in accesarea fondurilor europene.

Specialistii in atragerea fondurilor Europene vor putea fi platiti de autoritatile administratiei locale cu salarii de pana la 75% mai mari fata de cele de baza. Legea 339/2007 permite conducatorilor, primariilor, presedintilor de consilii judetene dar si de directorilor de institutii din subordinea acestor autoritati sa infiinteze departamente speciale pentru atragerea fondurilor Europene pentru proiecte si plata expertilor cu 75% mai mult fata de salariul obtinut in mod normal de acestia .

Taxa de curs de 590 lei este promotionala pentru primii 25 de cursanti si cuprinde suport de curs electronic si pe hartie, asistenta on-line si mentoring post curs facut de lectori si experti in management. Important: cheltuielile pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat sunt deductibile, conform Codului fiscal, art. 21, alin. 2, lit. h.

Tematica cursului:

1.TEORIE:

Fonduri structurale si de coeziune;

Analiza nevoilor;

Analiza sustenabilitatii;

Alegerea sursei de finantare;

Parteneriate strategice;

Armonizari legislative;

Componentele transversale dintre Fonduri;

Caracterul inovator al proiectelor;

Managementul de risc.

PRACTICA:

Analiza nevoilor si a sustenabilitatii ideilor de proiect;

Luarea deciziilor de finantare;

Parteneriate strategice;

Simulatori de proiecte pe baza ghidurilor in funtie de interes: mediu, comunitare, sociale, FEADR
Lectorii sunt certificati cu experienta europeana in managementul de proiect.

Locatii: Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Buzau, Piatra Neamt, Bacau, Focsani, Vaslui, Roman, Brasov, Suceava, Botosani. Inceperea cursurilor: lunar pe data de 15 ale lunii. Grupa noua: 15 martie 2008.

Inscriere: permanent pe baza de CV si solicitare la e-mail: [email protected], si/sau la telefon: 0744/543.733; 0234/530.970. Persoana de contact: Profesor Nadia Isaila, director centru.

Sursa: Managementul-proiectelor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.