Prefectul de Salaj considera ca este extrem de importanta accesarea fondurilor structurale

Institutia Prefectului Judetului Salaj a demarat un program de promovare a fondurilor structurale, care va cuprinde si campanii de informare adresate potentialelor beneficiari. Astfel, avand in vedere lansarea Programului Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”, in data de 27 februarie 2008, va avea loc campania de informare si promovare a programului in randul IMM-urilor salajene.

La actiunea, organizata in colaborare cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Salaj, vor fi prezenti d-na Liliana Scercunov – consilier in cadrul Ministerului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale si directorul executiv al Oficiului Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie Cluj, Ovidiu Paul Marin.

Referitor la acest program de promovare a fondurilor structurale, prefectul Andrei Todea a declarat ca “este extrem de important pentru noi ca astfel de fonduri sa ajunga in comunitatile salajene. Avem – in cadrul Institutiei Prefectului – personal instruit pentru accesarea fondurilor strucutrale si care poate oferi informatii celor interesati din toate categoriile de posibili beneficiari, si anume: IMM-uri, autoritati locale, ONG-uri si persoane fizice. De altfel, campaniile de diseminare a informatiei privind fondurile structurale care se vor desfasura in urmatoarele saptamani fac parte dintr – un program initiat de Institutia Prefectului, care se va derula de-a lungul intregului an 2008 si care, cum spuneam, se vor adresa tuturor categoriilor de posibili beneficiari din judetul Salaj.”

Inafara actiunii derulate in colaborare cu CCIA Salaj din data de 27 februarie 2008, mai sunt programate sa se desfasoare in luna martie doua campanii referitoare la Ordonanta nr. 7/2006 privind dezvoltarea infrastructurii in mediul rural si la Programul National de Dezvoltare Rurala, iar in luna aprilie se va derula o campanie de informare pe tema resurselor umane. De asemenea, in acelasi scop, Institutia Prefectului va edita un supliment saptamanal ce va cuprinde toate noutatile privind fondurile structurale si a instalat telverde 0800 800 617 ce poate fi apelat gratuit de cei interesati sa afle detalii privind procedurile ce trebuie parcurse in acest scop.

Sursa: Prefectura judetului Salaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.