Proiect nou pentru Centrul Economic din Pascani

Primaria Pascani va organiza o licitatie pentru angajarea unei firme specializate in efectuarea unui studiu de fezabilitate si intocmirea unui proiect referitor la construirea unui Centru de Dezvoltare Economica.

Primaria va aloca suma de 500 mii lei. Anuntul a fost postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Termenul limita pentru primirea ofertelor este 26 martie. Firma castigatoare va reface studiul de fezabilitate.

Noul Centru Economic va fi construit in zona Deal a municipiului, mai exact pe locul fostei Policlinici cu Plata. Practic, dupa finalizarea lucrarilor la catedrala si Centrul de Dezvoltare Economica, in aceasta zona se va muta centrul orasului Pascani. Centrul de Dezvoltare Economica va cuprinde aproape 900 metri patrati de birouri pentru firmele pascanene, spatii pentru expozitii, seminarii si conferinte.

De asemenea, odata cu acest proiect va fi realizat si un drum de acces modernizat, de 1,7 kilometri. In fine, in cadrul Centrului vor fi create 24 de locuri de munca permanente, 16 temporare, la care se adauga cele 1176 locuri de munca generate de intreprinderile mici si mijlocii (IMM) care vor activa in cadrul Centrului.

Sursa: Ziua Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.