Fond consistent pentru ONG-urile bistritene

ONG-urile din Bistrita interesate sa obtina fonduri nerambursabile de la bugetul Primariei. Municipalitatea pune la bataie in acest an peste patru milioane de lei, cu 30% mai mult decat anul trecut.

In 18 februarie, Primaria Bistrita a lansat sesiunea de selectie a proiectelor care vor beneficia de
finantare nerambursabila de la bugetul local al municipiului Bistrita pe anul 2008. Pe plan local, acordarea de finantari nerambursabile este reglementata de un ghid al solicitantului postat pe site-ul primariei.

Termenul limita de depunere a proiectelor este 7 martie 2008, ora 16.00. Anul trecut, Asociatia Club Fotbal Gloria 1922 Bistrita a primit cea mai consistenta felie din tortul fondurilor nerambursabile, respectiv 1.750.000 de lei pentru “sustinerea activitatii Club Fotbal Gloria 1922 pentru sport de performanta si sportul pentru toti”. Societatea de Concerte Bistrita a primit si ea 185.500 de lei pentru organizarea “Bisfest”.

“Clubul Amazoanelor” bistritene a primit si el 20.000 de lei pentru proiectul “Speranta pentru viata”, aceasta fiind cea mai mare suma alocata la sectiunea social.

Sursa: Romania libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.