Fonduri structurale pentru spitalele sucevene

Consiliul Judetean Suceava va sprijini accesarea de fonduri structurale pentru investitii in spitale si ca prima institutie pe care administratia judeteana suceveana ar dori sa o sustina este Spitalul Judetean de Urgenta “Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava.

Managerul interimar al Spitalului Judetean Suceava, dr. Doina Motan Ganea, i-a solicitat Consiliului Judetean sprijin pentru accesarea fondurilor structurale europene nerambursabile pentru ambulatoriul de specialitate al unitatii, dar si pentru un nou pavilion pentru bolile transmisibile sau dotari cu echipamente.

Dr. Doina Motan Ganea s-a referit la sprijinul pe care Consiliului Judetean Suceava l-ar putea acorda pentru a fi realizate studii de fezabilitate, prefezabilitate si proiecte tehnice in vederea accesarii de fonduri structurale europene nerambursabile pentru dezvoltarea si modernizarea ambulatoriului de specialitate al spitalului.

S-a solicitat Consiliului Judetean Suceava si studierea cailor si posibilitatilor in vederea accesarii de fonduri pentru realizarea unui pavilion pentru bolile transmisibile, ce ar urma sa fie amplasat in curtea spitalului, extinderea spatiului pentru Laboratorul de anatomie patologica, precum si pentru dotari cu echipamente pentru anumite specialitati.

Sursa: Romania Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.