Ghidul solicitantului pentru axa 1 a Programului de Cooperare Romania – Bulgaria, spre consultare publica

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007 – 2013, lanseaza spre consultare publica Ghidul solicitantului si Cererea de finantare pentru Axa Prioritara 1 – Accesibilitate a Programului.

Aceste documente contin informatii utile pentru beneficiari privind elaborarea, depunerea, evaluarea si selectia proiectelor, modul de completare a cererii de finantare, bugetul minim/maxim pentru un proiect, precum si durata maxima a implementarii unui proiect.

Mentionam ca bugetul disponibil pentru prima licitatie de proiecte este de 26.781.408 euro.

Va rugam sa consultati saptamanal aceasta pagina, la sectiunea Documente / Documentele programului, intrucat vor fi publicate variante actualizate ale Ghidului solicitantului, inclusiv anexele care in acest moment nu sunt disponibile, pentru toate cele trei axe ale programului (Accesibilitate, Mediu, Dezvoltare economica si sociala).

Va rugam sa transmiteti comentariile si sugestiile dumneavoastra privind imbunatatirea acestor documente pe adresa de e-mail [email protected] pana la data de 31 martie 2008.

Ghidul solicitantului

Formular inscriere

Sursa: Ministerul Dezvoltarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.