A VII a editie a Forumului deschis pentru Inovare si Transfer Tehnologic

Ajuns deja la cea de a VII a editie, Forumul deschis pentru Inovare si Transfer Tehnologic a instaurat deja o frumoasa traditie in peisajul R&D din Romania, constituind cea mai importanta platforma de comunicare pentru toti actorii implicati in domeniu: autoritatile centrale si locale, institute de cercetare, universitati, intreprinderi mici si mijlocii.

Anul acesta Forumul va aborda o tematica larga referitoare la rolul clusterelor si retelelor inovative in cresterea economica, din punct de vedere al conceptelor, bunelor practici, al oportunitattilor de finantare si al cererii exprimate de intreprinderile mici si mijlocii, cu accent pe orientarea regionala.

Forumul se va bucura si anul acesta de o larga participare a unor prestigiosi experti, din tara si strainatate, dar cea mai importanta ramane evident, participarea dvs., de care ne vom bucura in mod deosebit.

Va invitam, asadar, sa participati la a VII a editie a Forumului deschis pentru Inovare si Transfer Tehnologic ce va avea loc pe 10 aprilie 2007, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Bd. Octavian Goga 2, sala Alexandru Ioan Cuza, etaj 4, tronson 3.

Daca sunteti interesat de a promova imaginea intreprinderii dvs in cadrul Forumului., va rugam sa luati legatura cu dl. Daniel Cosnita, IBD/GTZ, T. 0312257011, F. 0213190181, email: [email protected]. Pe aceeasi adresa va rugam sa trimiteti si confirmarea participarii dvs. la Forum. De asemenea se poate folosi sistemul de inscriere electronic aflat la www.technologyforum.ro.

Agenda eveniment

Formular inscriere

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.