Sfaturi utile pentru depunerea proiectelor prin FEADR

Primul pas care trebuie facut de catre solicitant este multiplicarea cererii de finantare in doua exemplare. Originalul si o copie a cererii de finantare, impreuna cu formatul electronic (CD) se depun la OJPDRP.

Ele sunt depuse personal de catre reprezentantul legal, asa cum este precizat in formularul cererii de finantare sau de un imputernicit prin procura legalizata (in original) la OJPDRP, inaintea datei de incheiere a sesiunii de primire a proiectelor. Forma electronica va contine cererea de finantare si partea economica a studiului de fezabilitate sau a memoriului justificativ. Solicitantul trebuie sa se asigure ca mai detine un exemplar al cererii de finantare.

Exemplarul original va avea inscris pe coperta, in partea superioara dreapta, mentiunea “ORIGINAL”. Fiecare pagina va purta stampila solicitantului (semnatura, in cazul persoanelor fizice). Pentru acele documente originale care raman in posesia solicitantului (act de proprietate, bilant contabil vizat de administratia financiara etc.), copiile trebuie sa contina mentiunea “Conform cu originalul” si sa fie semnate de catre reprezentantul legal al solicitantului.

Daca proiectul este amplasat pe teritoriul mai multor judete acesta va fi depus la OJPDRP din judetul pe raza caruia investitia este predominanta din punct de vedere valoric.

Sursa: Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.