Construct IMM un nou produs dedicat constructiilor de la Credit Europe Bank

Credit Europe Bank (Romania) S.A. lanseaza creditul Construct IMM, un nou produs dedicat exclusiv constructiilor, extinderilor si amenajarilor imobiliare.

“Misiunea bancii, in ceea ce priveste segmentul IMM-urilor, este de a deveni o sursa principala de finantare, informare si consultanta pentru segmentul dedicat IMM-urilor. Astfel, pe o piata in continua expansiune, unde constructiile raman cel mai dinamic sector al economiei, consideram ca produsul Construct IMM apare la momentul oportun, completand gama creditelor de investitii destinate intreprinderilor mici si mijlocii, venind in intampinarea nevoilor acestora. Produsul ofera clientilor nostri posibilitatea construirii, extinderii sau modernizarii spatiilor de birouri, de productie, depozitare sau comercializare”, a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Presedinte Adjunct – Divizia IMM, Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Construct IMM este un credit de investitii, destinat finantarii oricaror tipuri de constructii, extinderi sau amenajari imobiliare necesare companiilor mici si mijlocii, precum si refinantarii creditelor cu destinatie similara acordate de alte institutii financiare.
Prin noul produs se propune un parteneriat pe termen lung, in conditiile in care finantarea poate ajunge pana la 15 ani, oferindu-se in acelasi timp o perioada de gratie de maximum 9 luni, in functie de tipul investitiei.

Produsul este unul flexibil, adaptat nevoilor companiilor IMM care doresc sa se extinda prin dezvoltari imobiliare proprii. Banca poate sustine toate cheltuielile legate de viitoarea investitie, cu avantajul unei perioade de utilizare a creditului corelata cu graficul de derulare a lucrarilor, care se poate intinde pana la 12 luni.

Beneficiarii eligibili pentru un credit Construct IMM sunt intreprinderile mici si mijlocii stabile din punct de vedere financiar, care au experienta in domeniu de minim 1 an si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente de plata in Centrala Incidentelor de Plati.

Produsul Construct IMM este disponibil in sucursalele Credit Europe Bank (ROMANIA) S.A. Informatii referitoare la conditiile de eligibilitate si documentele necesare obtinerii unui astfel de produs pot fi obtinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROMANIA) S.A.

Credit Europe Bank (Romania) S.A. membra a grupului FIBA, ofera produse si servicii bancare unui numar de peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale printr-o retea de peste 115 de sucursale, agentii si puncte de lucru – retea in continua expansiune, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri si Internet Banking.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.