MCTI organizeaza ziua informarii eContentplus in Romania

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei va organiza joi, 10 aprilie a.c., ora 10.00, la sediul din Blvd. Libertatii Nr. 14, etajul al II-lea, sala de sedinte, “Ziua Informarii eContentplus in Romania”.

Evenimentul se adreseaza companiilor si administratiilor locale interesate sa depuna proiecte de finantare europeana din sfera Societatii Informationale in anul 2008.

La sesiunea de informare vor participa Zoltan Somodi, Secretar de Stat pentru Tehnologia Informatiei, si Ray Hudson, ofiter de proiect, Comisia Europeana, care vor explica mecanismele programului eContentplus si vor oferi informatii ajutatoare tuturor celor interesati sa participe la apelul de proiecte de anul acesta.

Pentru inregistrarea la eveniment sau obtinerea de informatii suplimentare cu privire la programul eContentplus, cei interesati pot contacta adresa [email protected] sau tel/fax: 311.41.24. De asemenea, date suplimentare se pot obtine consultand website-ul www.mcti.ro, sectiunea “Programe comunitare”.

eContentplus este un program european care finanteza proiecte ce promoveaza dezvoltarea produselor cu continut digital la nivelul intregii Europe, avand ca buget disponibil in 2008 aproximativ 42,5 milioane Euro.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.