Credit LIBRA VIP cu gaj pe stoc, pentru SuperInterprinzatori

LIBRA BANK lanseaza in luna aprilie linia de credit LIBRA VIP pentru SuperInterprinzatori, un produs bancar nou la care pot aplica firme din productie si distributie cu cifra de afaceri anuala de minim 10 milioane RON. Avantajul principal al acestui produs sta in faptul ca firmelor solicitante nu li se solicita garantii imobiliare, ci doar gaj pe stocurile de marfa.

Linia de credit LIBRA VIP a fost creata pentru a satisface nevoile speciale ale unei categorii de clienti considerati la Libra Bank “persoane (juridice) foarte importante” in dezvoltarea economiei romanesti. Libra Bank apreciaza si sprijina efortul comercial si volumul remarcabil de productie si/sau distributie al acestor SuperInterprinzatori, care insa necesita si resurse financiare pe masura. Fondurile obtinute de la Libra Bank pot fi utilizate de firme pentru plati catre furnizori, salarii, viramente la bugetul de stat (curente/restante) sau pentru refinantarea altor credite.

Noua linie de credit LIBRA VIP ofera firmelor eligibile flexibilitate in privinta momentului ales pentru utilizarea banilor – la inceputul sau pe parcursul perioadei -, precum si avantajul de a justifica doar prima utilizare integrala, nu si urmatoarele.

Valoarea maxima a facilitatii de creditare per companie / grup de companii variaza in functie de cifra de afaceri, astfel:

  • pana la 200.000 RON, in cazul firmelor eligibile cu cifra de afaceri peste 10.000.000 RON;

  • pana la 350.000 RON, pentru firme eligibile cu cifra de afaceri peste 20.000.000 RON
  • pana la 500.000 RON, in cazul firmelor eligibile cu cifra de afaceri peste 30.000.000 RON

Cel mai important beneficiu pe care linia de credit LIBRA VIP il ofera firmelor este nivelul minim al garantiilor mobiliare solicitate:

  • gaj pe stoc de marfa existent (inregistrat la AEGRM);

  • cesiunea Politei de Asigurare All Risk in favoarea bancii pentru stocul de marfa adus in garantie
    doua Bilete la Ordin in alb, emise de solicitant in favoarea bancii, avalizate de actionarii / asociatii semnificativi.

Perioada pentru care se poate contracta linia de credit LIBRA VIP este de maxim 12 luni, iar rambursarea se face integral la scadenta liniei, cu plata lunara a dobanzii si cu posibilitatea prelungirii la scadenta. Practic, clientul nu plateste lunar rate, ci doar dobanda, principalul fiind restituit la sfarsitul perioadei. Iar dobanda se percepe numai pentru suma care este utilizata din fondurile imprumutate. Nu se percepe comision de neutilizare.

Persoana de contact:

Alina Vasile – Director, Divizia de Marketing si Comunicare LIBRA BANK

Tel: 021-208.80.21

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.