Intesa Sanpaolo Bank inaugureaza primele 2 unitati teritoriale din Bacau

Intesa Sanpaolo Bank inaugureaza oficial primele 2 unitati teritoriale din Bacau, ajungand la o retea de 57 de sucursale si agentii la nivelul intregii tari. Sucursala Intesa Sanpaolo Bacau este situata in centrul orasului pe strada I.S. Sturza, nr. 7, iar agentia Intesa Sanpaolo este localizata in zona Universitate pe strada Erou Ciprian Pintea, nr. 4, bis 2. Ambele unitati teritoriale se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor si IMM-urilor din Bacau si din regiune.

Noile unitati ofera clientilor toate produsele si serviciile din portofoliul Intesa Sanpaolo Bank de la operatiuni bancare clasice (conturi curente in lei si valuta, depozite bancare cu dobanda promotionala, carduri si credite) pana la Internet Banking, solutii financiare complexe si asistenta bancara dedicata investitorilor straini prin intermediul structurii I-Desk. De asemenea, unitatile din Bacau efectueaza operatiuni de schimb valutar si dispun de cate un bancomat (ATM).

Marco Lucini, Director de retea Intesa Sanpaolo Bank declara: “Anul 2008 va fi extrem de dinamic pentru Intesa Sanpaolo Bank. Pana la finalul anului toate unitatile bancii vor functiona sub noul nume si noua sigla Intesa Sanpaolo Bank. Grupul Intesa Sanpaolo este in topul primelor 5 institutii bancare din Europa si are o strategie de dezvoltare accelerata si pe piata locala. Dupa primul trimestru al anului suntem in grafic cu toate obiectivele propuse de la pregatirea si lansarea mai multor produse noi, pana la reorganizari interne cu scopul imbunatatirii calitatii serviciilor oferite clientilor nostri”.

In toate tarile in care a investit Intesa Sanpaolo a adoptat o strategie de dezvoltare pe termen lung implicandu-se activ in viata comunitatii. Odata cu intrarea pe piata financiara din judetul Bacau, Intesa Sanpaolo Bank isi propune sa sustina initiativele de afaceri la nivel local si sa fie un partener de incredere pentru persoanele fizice si juridice din regiune.

Aurora Nechita, director Sucursala Intesa Sanpaolo Bacau, avand o experienta de peste 15 ani in domeniul bancar, mentioneaza: “Avem convingerea ca vom reusi sa impunem Intesa Sanpaolo Bank in judetul Bacau pe o piata destul de aglomerata si impartita de alti jucatori. Avem ca argumente experienta unei echipe care cunoaste bine piata locala si beneficiem de expertiza unuia dintre cele mai importante grupuri financiare europene. O dovada concreta a intentiilor noastre este si dobanda variabila promotionala de pana la 11,11% la depozitele in lei, probabil cea mai buna oferta de pe piata in acest moment”.

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului Intesa Sanpaolo, una dintre primele 5 institutii financiare din Europa, din punct de vedere al capitalizarii bursiere. Pana la sfarsitul acestui an, Intesa Sanpaolo Bank si-a propus deschiderea a 33 de noi unitati astfel incat reteua bancii va ajunge la 90 de unitati in intreaga tara. Banca detinea la sfarsitul anului 2007 active totale de 1791 milioane lei (circa 500 milioane euro).

Intesa Sanpaolo este lider in Italia, avand peste 10,7 milioane de clienti, si unul din cele mai mari grupuri financiare din lume. In Europa Centrala si de Est, precum si in Bazinul Mediteranean, Grupul detine in principal banci aflate in primele pozitii in topul marilor jucatori din tarile respective, deservind peste 7 milioane clienti in 12 tari.

Pentru mai multe detalii:

Valentin Petcu

Intesa Sanpaolo Bank Romania

Bd. Unirii, Nr. 76, Bl. J3A – 030837, Sector 3, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 21 200 06 42

E-mail: [email protected]

Website: www.intesasanpaolobank.ro

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.