Piraeus Bank Romania se adreseaza din nou IMM-urilor

Piraeus Bank Romania lanseaza, in mai putin de o luna, un nou produs de creditare destinat IMM-urilor. Piraeus Medium Term Loan este un nou instrument de finantare pentru IMM-uri aflat in portofoliul bancii. Anul acesta, Piraeus Bank Romania si-a imbogatit oferta de creditare pentru IMM-uri prin lansarea a patru noi produse: Piraeus Business Express, in luna iunie, si recent, Piraeus Practical Loan si Piraeus Overdraft.

Piraeus Medium Term Loan se adreseaza Intreprinderilor Mici si Mijlocii, aflate in portofoliul de clienti ai Piraeus Bank Romania, cu o cifra de afaceri cuprinsa intre 30.000 si 5.000.000 euro. Suma acordata de banca reprezinta maximum 30% din cifra de afaceri anuala a companiei solicitante iar perioada de maturitate a imprumutului este de 36 de luni. Imprumutul poate fi acordat in RON, EUR, USD si CHF, urmand ca rambursarea sa se realizeze in rate lunare sau trimestriale.

Piraeus Medium Term Loan este conceput pentru a facilita accesul beneficiarilor la un capital financiar semnificativ, intr-un interval de timp scurt. Acordarea intregii sume aprobate de banca intr-o singura transa asigura fluidizarea sistemului de plati al companiilor beneficiare. In plus, acest avantaj al Piraeus Medium Term Loan se tranfera si asupra destinatarului, care poate achizitiona un volum important de materii prime, bunuri si produse, detinand o pozitie de forta in negocierea cu furnizorii si, implicit, preturi preferentiale sau reduceri.

Fondurile asigurate prin Piraeus Medium Term Loan pot fi de asemenea utilizate pentru efectuarea platilor aferente datoriilor catre stat mai recente de 3 luni. Imprumutul se acorda personalizat, in functie de capacitatea de rambursare si de nevoile clientului, banca oferind consultanta gratuita pentru pregatirea documentatiei necesare.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing – ului.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.