Invest IMM de la Credit Europe Bank, disponibil acum si pentru noi destinatii

“Prin modificarile aduse produsului Invest IMM, clientii nostri pot beneficia atat de posibilitatea de refinantare a creditelor cu destinatie similara de la alte institutii financiare, cat si de un produs mai flexibil, ce ofera solutii de finantare avantajoase pentru orice tipuri de echipamente noi si second hand, achizitionate atat din tara, cat si din strainatate”, a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Presedinte Adjunct – Divizia IMM, Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Creditul Invest IMM este un credit de investitii special conceput pentru achizitia de: masini, utilaje, vehicule neinmatriculabile (motostivuitoare, buldo-excavatoare etc.), instalatii, echipamente tehnologice sau de birou, precum si inlocuirii sau modernizarii liniilor tehnologice de productie existente. De asemenea, creditul poate fi acordat si pentru refinantarea creditelor de investitii contractate de la alte institutii financiare, cu conditia ca destinatia initiala a acestora sa se incadreze in categoriile prezentate mai sus.

Invest IMM ofera acum posibilitatea de creditare in RON, EUR, USD sau CHF, pe termen lung, de pana la 7 ani, pre-aprobare rapida, finantare de pana la 100% din valoarea investitiei (inclusiv TVA), perioada de gratie de maxim 6 luni si structura flexibila de garantii – fara ipoteca pentru sumele finantate de pana la 175,000 RON.

Beneficiarii eligibili sunt intreprinderile mici si mijlocii, stabile din punct de vedere financiar, care au experienta in domeniu de minim 1 an si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.

Credit Europe Bank (Romania) S.A. membra a grupului FIBA, ofera produse si servicii bancare unui numar de peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale printr-o retea de peste 115 de sucursale, agentii si puncte de lucru – retea in continua expansiune, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri si Internet Banking.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.