Proiect PHARE la Craiova

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, prin Directia Generala de Dezvoltare Regionala Fonduri Phare, a semnat, in data de 21 aprilie 2008, in Municipiul Craiova, un contract de lucrari finantat prin programul Phare 2006 – componenta de infrastructura regionala.

Proiectul, Incubatorul de afaceri Craiova, va avea ca beneficiar Consiliul Judetean Dolj. Valoare contractului este de 5.820.576,44 Euro + TVA, dintre care un procent de 67,50% reprezinta finantare Phare, 22,50 % vor fi sustinuti prin Fondul National iar 10,00 % reprezinta contributia beneficiarului local.

Contractul presupune realizarea unui incubator de afaceri cu o suprafata desfasurata de 3000 m, reabilitarea cladirilor existente in acest spatiu, reabilitarea drumului de acces spre Parcul Industrial si a drumurilor din interiorul acestuia, realizarea unei parcari aferente Incubatorului de Afaceri, reabilitarea retelelor de apa si canalizare precum si realizarea alimentarii electrice separate a Parcului Industrial, in raport cu unitatea industriala din vecinatate.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.