CODECS – Inscrieri pentru cursul: “Project Management Process Framework”

CODECS anunta inscrieri la Cursul de pregatire pentru certificarea PMP in Project Management – "Project Management Process Framework", cu o durata de 6 zile, desfasurat in perioada 9 – 11 mai, 17 – 18 mai, 8 iunie 2008

Despre program:
Prin intermediul unui program de invatare accelerata, CODECS va ofera un cadru de pregatire a examenului de certificare Project Management Professional (PMP). Cursul este actualizat permament in concordanta cu informatiile oferite prin ghidul PMBOK al Project Management Institute (PMI). Trainerii CODECS (acreditati PMP) combina pregatirea teoretica (strategii, materiale recapitulative, etc) cu experienta practica in managementul proiectelor, oferindu-va o asistenta permanenta si constructiva in obtinerea certificarii PMP. Cursul include si o simulare pe calculator a examenului de 4 ore. De asemenea, fiecare arie de cunostinte implica verificarea cunostintelor prin intermediul unor teste intermediare. Raspunsurile aferente acestor teste sunt verificate impreuna cu trainerul si sunt discutate in grup.

Cui se adreseaza:
Cursul se adreseaza practicienilor in Project Management care doresc sa sustina examenul de certificare PMP, avand drept scop insusirea cunostintelor necesare, cat si acumularea numarului de ore de instruire profesionala solicitate de catre PMI, celor care au o bogata experienta in domeniul Managementului de Proiect, si isi doresc imbunatatirea deprinderilor actuale, si recunoasterea formala a cunostintelor si abilitatilor personale.

Pachet de curs:
Pachetul de curs cuprinde materialele tiparite folosite pe parcursul instruirii, incluzand continutul prezentarilor, exercitii pentru fixarea notiunilor prezentate, cartea "Project Management professional study Guide" insotita de un CD care cuprinde peste 500 de intrebari "Practice Exam Questions".

La incheierea cursului, cursantii vor primi un certificat de participare care atesta acumularea celor 42 de ore de instruire si parcurgerea capitolelor necesare inscrierii la examenul PMP (9 arii de cunostinte si 5 grupuri de procese). Cele 42 de ore vor fi distribuite pe parcursul a 6 zile de curs, in special week-end-uri.

Pretul cursului "Project Management Process Framework" este de 2800 RON / participant + TVA. Pentru calendarul cursurilor in 2008, va rugam sa accesati www.codecs.ro.

Partener media Managementul-proiectelor.ro.

CODECS, partener al OU Business School din Marea Britanie si lider pe piata in instruire manageriala, ofera programe integrate de dezvoltare organizationala si profesionala: 360 Solutions, Programul MBA al OU Business School; Programul Certificat Profesional in Management; Programul Management de Proiect; HR Vocational School. De asemenea, ofera si carte de afacere.

CODECS

Adresa: Str. Agricultori nr. 37-39, sector 2, cod 021482, Bucuresti
Tel: 021/252.51.82
Fax: 021/252.56.13
Web-site: www.codecs.ro

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 23 aprilie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.