Atragere de parteneri in proiecte URBACT II

Comisia Europeana a anuntat lista proiectelor de dezvoltare urbana aprobate in prima faza in cadrul programului URBACT.

Regiunea Nord-Vest are in prezent un singur reprezentant in cadrul acestor proiecte, respectiv Primaria Oradea. Lansam pe aceasta cale un apel tuturor beneficiarilor eligibili, in principal primariilor si consiliile judetene interesate de domeniul dezvoltarii urbane, sa consulte lista de proiecte deja aprobate si sa isi manifeste interesul de a participa ca si partener contactand direct leaderii de proiect, intrucat in perioada imediat urmatoare aceste proiecte isi intregesc si definitiveaza parteneriatul.

Din cele 124 de propuneri de proiecte cu parteneri din UE 27, Norvegia si Elvetia, 36 de propuneri de proiecte au avut participare romaneasca; dintre acestea, au fost declarate eligibile 85 de propuneri de proiecte, dintre care 27 cu participare romaneasca. In urma evaluarii, au fost aprobate pentru prima etapa (etapa de dezvoltare) 31 de proiecte de dezvoltare urbana, din care 8 proiecte cu participare romaneasca.

Datele de contact ale acestora, precum si alte informatii suplimentare se pot consulta in documentul atasat si la Sectiunea Servicii pentru Dezvoltare Regionala – Oportunitati de cooperare – Cooperare interregionala – URBACT II din cadrul sitului ADR Nord-Vest.

ADR Nord-Vest, prin expertii Departamentului Dezvoltare Strategica, va ofera asistenta la intocmirea documentatiei proiectului, facilitare de parteneriate si informatii suplimentare despre program.

Proiecte URBACT

Sursa: Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.