Sorin Caian, noul presedinte al HUB-ului European al ICMCI

Domnul Sorin Caian a fost numit Presedinte al HUB-ului European al Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management in cadrul intalnirii pe tema “Cresterea consultantei in management” organizat la Stockholm in perioada 24-26 Aprilie 2008.

ICMCI este o organizatie numarand 45 de tari membre din toata lumea avand ca principal obiectiv dezvoltarea profesiei de consultant in management.

Deoarece interesele consultantilor in management sunt diferite in functie de cultura si de regiunile geografice, ICMCI a decis sa dezvolte o strctura informala pentru a impartasi resursele, ideile si asistenta, avand 4 regiuni (hub-uri): Hub-ul Europa, Hub-ul America, Hub-ul Africa si Orientul Mijlociu si Hub-ul Asia-Pacific.

Sorin Caian este Partner la BDO Conti Audit SRL, membru al AMCOR.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta din Romania.

AMCOR reuneste astazi peste 75 de firme, incluzand liderii pietei romanesti in acest sector. Asociatia este membru deplin in structurile europene si globale ale profesiei si anume FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta si in ICMCI, International Council of Management Consulting Institutes.

Sursa: AMCOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.