Asociatie aradeana pentru gestionarea deseurilor din judet

Reprezentantii unui numar de 45 de primarii aradene au semnat pe 6 mai, in fata notarului, sub egida Consiliului Judetean Arad, actul constitutiv al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Sistem Integrat de Gestionare a Deseurilor.

“Suntem in grafic cu derularea acestui proiect de maxima importanta pentru judetul Arad. Pana acum s-a realizat o zonare a judetului, iar in prezent se efectueaza o analiza a alternativelor tehnice si calculul capacitatilor necesare”, a precizat Iosif Matula, presedintele Consiliului Judetean Arad.

Pe ordinea de zi a sedintei s-au aflat atat prezentarea stadiului de pregatire a proiectului intitulat “Sistem Integrat de Gestionare a Deseurilor”, cat si definitivarea si aprobarea actului constitutiv si statutului Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara avand ca obiect de activitate derularea proiectului mai sus amintit.

“De mentionat ca, Arad a fost ales, alaturi de alte patru judete, sa pregateasca acest proiect de gestionare a deseurilor, termenul de finalizare fiind luna octombrie 2008, cand proiectul va fi depus la Bruxelles pentru evaluare”, a mai precizat Iosif Matula.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.