Info Day pentru Programul de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor va organiza in 21 mai, la Cluj-Napoca, INFO DAY destinat Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei (PO SEE).

Evenimentul este destinat potentialilor beneficiari romani care vor sa depuna proiecte la prima licitatie de proiecte in cadrul Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei (PO SEE) si va avea loc la Hotel Best Western Topaz, Sala Rubin, Septimiu Albini 10, Cluj-Napoca.

Programul este operational incepand cu 5 Mai 2008, cand a fost lansata prima licitatie de proiecte in cadrul Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei. Potentialii beneficiari pot depune proiecte care sa se incadreze in oricare din cele 4 axe prioritare ale programului.

Pe parcursul desfasurarii evenimentului, reprezentantii Autoritatilor Nationale din Romania vor prezenta informatii si documente relevante pentru aceasta prima licitatie (Expresia de Interes, Manualul Programului, inclusiv criteriile de selectie, Ghidul Aplicantului etc).

In partea a doua a intalnirii vor fi organizate 4 grupuri de lucru, aferente celor 4 axe prioritare ale programului, in cadrul carora vor fi prezentate ideile de proiecte care vor obtine inputurile expertilor in domeniu.

Pentru confirmari: [email protected] si [email protected] pana la data de 16 mai 2008.

In perioada 2007-2013, Romania va beneficia de asistenta financiara comunitara nerambursabila pentru dezvoltarea de programe si proiecte de cooperare teritoriala europeana (transfrontaliera, transnationala si interregionala) avand ca scop dezvoltarea echilibrata a intregului teritoriu comunitar, prin incurajarea cooperarii si schimbului de bune practici intre toate regiunile UE. In acest context, Directia de Cooperare Teritoriala Internationala din cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor este Autoritate Nationala si Punct National de Contact pentru Programul de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.