Fondurile Europene Postaderare – accesarea si absorbtia fondurilor structurale

Astazi, 15 mai 2008 la Alba Iulia, Hotel Central are loc deschiderea atelierului de lucru regional “Fondurile Europene Postaderare – accesarea si absorbtia fondurilor structurale”

Evenimentul este organizat de GLOBAL SERVICES GROUP SRL, prin departamentul PROFINN Evenimente Speciale, in parteneriat cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania ,Asociatia Comunelor din Romania, cu sprijinul Agentiei de Dezvoltare Regionala 7 Centru.

Acesta reprezinta continuarea proiectului pilot de informare si constientizare derulat pe parcursul anului 2007. Vor fi reluate cele 14 sesiuni regionale, cate doua pentru fiecare regiune de dezvoltare, pentru a pune in discutie, la nivel concret si practic, problematicile locale specifice legate de accesarea fondurilor europene.

Grup tinta/participanti:

Participantii la atelierele de lucru sunt factorii politici si de decizie din cadrul administratiei publice romanesti centrale si locale – Presedinti si Vice Presedinti ai Consiliilor Judetene, Primari, Vice Primari, Secretari, Directori Tehnici si Economici, Consilieri si Experti de Integrare Europeana, Specialisti in Urbanism si Mediu din Municipii, Orase si Comune, Consultanti, reprezentanti ai organziatiilor sectorului public si privat, ai agentiilor si institutiilor guvernamentale si neguvernamentale si reprezentantii mass media.

De asemenea, este de apreciat prezenta personalului direct implicat in pregatirea si implementarea proiectelor de investitii din cadrul organizatiilor amintite anterior, in vederea asigurarii transferului de cunostinte atat la nivel politic-decizional cat si catre nivelul tehnic si operational.

Invitati si speakeri:

Adriana Muresan, Director Executiv ADR 7 Centru

Valentin Tudorache, Director Executiv DADR Sibiu

Anca Colceriu, Consilier OI POS Mediu Timisoara

Viorica Olar, Sef serviciu Management Financiar OI POS DRU Alba Iulia

Ana Goia, Director General OJPDRP Alba Iulia

Catalin Gavrizescu sef Departament APL Raiffeisen Bank

Partener Local: Agentia de Dezvoltare Regionala 7 Centru

Partener: Raiffeisen Bank

Parteneri Media:

Finantare.ro, Romania Libera, Euractiv, Curierul National, Bursa, News In, Ziare.ro, PRwave, ClubAfaceri.ro, Newschannel.ro, Comunicatemedia.ro, Smart Financial.ro, Ghiseul Bancar, Netclip

Parteneri Media Locali:

Replica, Exclusiv Media, Prisma, Ulpia Jurnal

Contact:

Global Services Group

Departement Profinn Evenimente Speciale

Tel/fax: 021 348 35 40; 021 348 56 42

Mobil: 0722 547 801; 0723 96 14 96

E-mail: [email protected]

Website: www.profinn.ro

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.