Atelier de lucru destinat solicitantilor pentru domeniul 4.2. aferent POR 2007-2013

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, impreuna cu expertii Societatii pentru Cooperare Germana (GTZ Romania), va invita la atelierul de lucru destinat Metodologiei de reabilitare a siturilor industriale poluate si neutilizate pentru reintroducerea acestora in circuitul economic.

Atelierul de lucru va avea loc miercuri, 28 mai 2008, cu incepere de la ora 10:00, la sediul Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, Sala de sedinte, str. Sextil Puscariu nr. 2, Cluj-Napoca.

In cadrul cooperarii bilaterale dintre Romania si Germania, Societatea pentru Cooperare Germana (GTZ Romania) a oferit asistenta tehnica Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor – Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional si a elaborat o metodologie de reabilitare a siturilor industriale poluate si neutilizate pentru reintroducerea acestora in circuitul economic.

Aceasta metodologie va fi prezentata in Regiunea Nord-Vest potentialilor beneficiari de proiecte de reabilitare a siturilor industriale poluate, care pot fi finantate prin domeniul major de interventie Reabilitarea siturilor poluate si neutilizate si pregatirea pentru noi activitati, aferent Axei prioritare 4 a Programului Operational Regional.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top