Trei masuri de finantare prin PNDR disponibile in iunie

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va lansa in luna iunie o noua sesiune de proiecte care va cuprinde trei masuri de finantare din cele cinci active in acest moment.

Astfel, intre 9 iunie si 27 iunie vor fi primite proiecte pentru Masura 123 – Cresterea valorii adugate a produselor agricole si silvice (procesare), impreuna cu cele doua Scheme de ajutor de stat aferente ei: XS13/2008 (Stimularea IMM-urilor care proceseaza produse agricole) si XS28/2008 (Stimularea microintreprinderilor din domeniul prelucrarii primare a produselor forestiere).

Incepand cu luna iunie pentru masurile 121 (Modernizarea exploatiilor agricole) si masura 322 (Renovarea si dezvoltarea satelor) se vor organiza sesiuni la fiecare doua luni. Cu alte cuvinte, pentru aceste masuri urmatoarea sesiune de depunere va fi in luna iulie.

Aceasta decizie a fost luata pentru a fluidiza procesul de evaluare si selectare a proiectelor.

Mentionam ca pana in acest moment, numai in lunile martie si aprilie au fost primite 1.853 de proiecte, cu o valoare a ajutorului public de peste 1 miliard de euro.

Sursa: Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.