BCR a lansat un produs destinat finantarii productiei agricole

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera un produs inovator, foarte apreciat destinat producatorilor agricoli – “Acordul de finantare pentru activitatea curenta de productie agricola”.

“Companiile, inclusiv cele din agricultura, stiu ca au in BCR un partener pe termen lung care le sprijina cu servicii si produse bancare competitive. Noul produs este un angajament de finantare in lei a activitatilor curente de productie agricola, prin care banca pune la dispozitia clientilor sai credite in limita unui anumit plafon prestabilit”, a declarat Andra Topan, director executiv al Directiei Suport si dezvoltare produse corporate din cadrul BCR.

Produsul se adreseaza producatorilor agricoli, persoane juridice, care desfasoara activitati curente de productie agricola. Banca stabileste impreuna cu clientii un plafon revolving, valabil 24 de luni in cadrul caruia se pot acorda numai credite agricole in lei, cu respectarea prevederilor Legii creditului agricol pentru productie nr.150/ 2003 pe maxim 360 zile.

“Introducerea acestui tip de finanntare arata ca stim si intelegem nevoile speciale ale producatorilor din agricultura, un sector economic sensibil care necesita o abordare adecvata”, a adaugat Topan.
BCR este principalul finantator roman in domeniul agricol.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 17,5 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 584 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 52 de centre comerciale dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking si e-commerce, emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS – 1.555 de bancomate si peste 13.400 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card.

BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate – prin subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital si a pensiilor private precum si in asigurari.

Pentru informatii suplimentare:

BCR, Directia de Comunicare

Tel. 312.00.56; Fax 313 0117

Corneliu Cojocaru, e-mail: [email protected]

Cezar Marin, e-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.