Direct IMM un produs pentru IMM-uri de la Credit Europe Bank

“In curand, clientii nostri IMM, vor avea posibilitatea sa plateasca facturile catre furnizorii de marfuri si servicii, fara a fi necesara deplasarea la banca, prin lansarea unui nou produs, Direct IMM, care are ca si principala facilitate debitarea automata a contului curent. Daca doriti sa eliminati drumurile la banca si sa urmariti scadenta facturilor sau monitorizarea platilor prin cecuri si bilete la ordin, atunci DIRECT IMM va fi solutia de care aveti nevoie pentru a va administra mai simplu si mai bine lichiditatile! Vom lansa in scurt timp produsul, oferindu-va astfel posibilitatea de a beneficia de avantajele acestuia”, a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Presedinte Adjunct – Divizia IMM, Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Direct IMM are ca principal scop plata facturilor emise de catre furnizori clientilor IMM. Prin acest serviciu, platile vor putea fi facute direct din contul curent al clientului IMM, doar in baza listei de facturi emise de furnizor, acesta putand beneficia totodata de costuri comparabil mai mici fata de cele standard pentru efectuarea transferurilor.

Un client IMM va putea folosi produsul Direct IMM cu unul sau cu mai multi furnizori. Ca noutate adusa, produsul Direct IMM poate avea si o linie de credit atasata, destinata exclusiv platii facturilor decontate prin intermediul facilitatii.

Credit Europe Bank (Romania) S.A. membra a grupului FIBA, ofera produse si servicii bancare unui numar de peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale printr-o retea de peste 115 sucursale, agentii si puncte de lucru – retea in continua expansiune, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri si Internet Banking.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.