Managementul proiectelor finantate din Fonduri Structurale

Aveti o idee de proiect dar, care sunt pasii urmatori care trebuie facuti pana la obtinerea unei finantari si implementarea efectiva a proiectului? Cum incadrati ideea intr-un Program Operational si, mai departe, intr-o Axa prioritara si intr-un Domeniu Major de Interventie? Cui va adresati, in conditiile in care doriti sa obtineti o finantare? Cum gestionati resursele i umane, financiare, de timp, astfel incat sa va incadrati in cerintele finantatorului?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care veti gasi raspuns in cadrul cursului pe care Schultz Consulting il organizeaza in Bucuresti, in perioada 6 – 8 si 13 – 15 iunie.

Cursul are un caracter preponderent practic, dand posibilitatea participantilor de a parcurge toate etapele din ciclul de viata al unui proiect i de la identificarea problemei si a ideii de proiect, incadrarea sa intr-unul dintre Programele Operationale, pana la implementarea, monitorizarea si evaluarea finala a proiectului.

Cursul este sustinut de traineri autorizati, cu o vasta experienta practica in domeniul managementului de proiect, fiind unul autorizat, la final, in urma sustinerii unor teste si a unei probe practice, participantii primind un certificat de manager de proiect, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

De asemenea, cursul respecta prevederile legii 399 / 2007, privind promovarea aplicarii strategiilor de management de proiect la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale judetene si locale.

Taxa de participare este de 1600 RON, acoperind cheltuielile legate de manual, materiale, pauzele de cafea si de masa din zilele de curs, organizarea si sustinerea examenului final in ziua de 15 iunie.
Numarul locurilor este limitat (12), inscrierea facandu-se in ordinea primirii fiselor de inscriere.

Pentru mai multe informatii:

Oana Nastase

Telefon: 0728 198 819

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.