Un tanar din Brasov a accesat fonduri nerambursabile de la stat pentru o fabrica de suc de mere

mar_verde.jpg

mar_verdeUn antreprenor din Brasov, in varsta de 35 de ani, a aplicat la programul destinat infiintarii de SRL-D-uri si a obtinut astfel 20 de mii de euro pentru o mica fabrica unde pro­duce suc de mere.

Ideea de a dezvolta afacerea s-a nascut dintr-o pasiune mai veche pentru acest domeniu. Acest lucru s-a intamplat cu mai mult timp in urma, cand familia mea a inteles ca piata din judetul Brasov poate fi «aca­parata» de societati care pot produce un suc natural la preturi avantajoase“, sustine tanarul Marian Draghia.

Programul destinat infiintarii de microintreprinderi este extrem de binevenit pentru toti tinerii care au o idee si au nevoie de finantare pentru a o pune in practica.

Mai multe detalii: www.zf.ro

One thought on “Un tanar din Brasov a accesat fonduri nerambursabile de la stat pentru o fabrica de suc de mere”

  1. Cristian Vasile spune:

    Un program făcut fără nici o organizare. De abia acum au aprobat proiectele depuse în primăvară . Acum cer o grămada de documente sa fie gata în 2 săptămâni plus ca la CEC cer 4500 euro garanție pentru credit de 10000 euro si TVA trebuie plătit la achiziții și se returnează doar după 3 luni. O bătaie de joc în care firmele de consultanţă și publicitate , fără sa facă nimic, încasează banii care ar trebui sa meargă la tinerii întreprinzători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.