SEE – Intalnire pentru pregatirea Expresiilor de Interes

In data de 5 mai 2008 a fost lansata prima licitatie de proiecte in cadrul Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei. Potentialii beneficiari pot depune proiecte care sa se incadreze in oricare din cele 4 axe prioritare ale programului.

Prima licitatie de proiecte va avea loc in doua etape. In prima etapa, aplicantii vor completa si depune o Expresie de Interes (“Expression of Interes”) sau forma scurta a aplicatiei (Anexa 1). Aplicantii vor descrie problema sau provocarile la care proiectul se refera, obiectivele si rezultatele, bugetul estimat si parteneriatul. In ce-a de a doua faza a licitatiei, candidatii pre-selectati vor fi invitati sa depuna aplicatia completa.

Expresiile de interes vor fi trimise la Secretariatul Tehnic Comun, numai in format electronic, pana in data de 13 iunie 2008, ora 16.00 CET. Formularele primite dupa aceasta ora vor fi respinse.

Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Locuintelor va organiza, in sprijinul aplicantilor la prima licitatie de proiecte, o intalnire pentru clarificarea ultimelor aspecte legate de depunerea Expresiilor de Interes si a eventualelor neclaritati din partea dumneavoastra.

Intalnirea va avea loc in data de 9 iunie, intre orele 10.00-15.00, la sediul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, din Strada Apolodor, nr. 17, latura nord, Sala Consiliu.

In cazul in care doriti sa participati la acest eveniment, va rugam sa va transmiteti confirmarea de participare la adresele de e-mail: [email protected] si [email protected] pana la data de 5 iunie 2008.

Sursa: Infocooperare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.