UE finanteaza achizitia de softuri pentru persoanele cu dizabilitati

Inregistrarea propunerilor de proiecte pentru finantarile prin POS-CCE, Axa Prioritara 3 “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”, Domeniul major de Interventie (DMI) 1 ” Sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor”, Operatiunea 1 “Sprijinirea accesului la Internet si la serviciile conexe” se face pana la 22 august 2008.

Fondurile solicitate pot fi folosite pentru a acoperi cheltuielile legate de conectarea la Internet prin conexiuni broadband, achizitionarea de echipamente TIC si periferice, construirea retelei LAN necesara pentru implementarea proiectului, achizitionarea licentelor software pentru server sau cele necesare operarii calculatoarelor personale tip desktop/portabile, a celor de software antivirus precum si pachetelor software tip office.

Conectarea la Internet este o activitate obligatorie care trebuie sa apara in fiecare proiect. Achizitionarea unui website de prezentare a companiei sau a ONG, achizitia unui domeniu de Internet pentru acest website fac parte din lista cheltuielilor eligibile.

Solicitantul poate acoperi costurile legate de achizitia de softuri destinate persoanelor cu dezbilitati.

Sursa: Curentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.