Intalnire a Comitetului de Monitorizare POS DRU

In zilele de 27 si 28 mai 2008 a avut loc la Timisoara sedinta Comitetului de Monitorizare pentru POSDRU.

In prima zi a a avut loc reuniunea pregatitoare in care membrii si observatorii CM POSDRU au fost informati asupra rolului lor privind examinarea si aprobarea Raportului Anual de Implementare si a Planului de Evaluare a POSDRU. Au fost prezentate, de asemenea, teme de interes discutate in cadrul ultimei reuniuni a Grupului Tehnic de Lucru al Comitetului FSE. In incheierea lucrarilor, a fost facuta o prezentare a rolului Sistemului Unic de Management al Informatiei (SMIS) si a tipurilor de rapoarte pe care acest sistem le poate genera in scopul monitorizarii Programului.

In cea de a doua zi a reuniunii CM, reprezentantii AM POSDRU au facut o prezentare a stadiului implementarii Programului, a Planului anual de lucru si a Planului de Comunicare a POSDRU. in partea a doua a reuniunii, au fost supuse analizei Raportul Anual de Implementare 2007 si Planul Multianual de Evaluare a POSDRU. Ambele documente au fost aprobate cu modificari.

Comitetul de Monitorizare a solicitat Autoritatii de Management sa fie transmise membrilor si observatorilor, in scris, informatii suplimentare referitoare la stadiul implementarii Programului si la modul de asigurare a securitatii informatiilor din sistemul de depunere electronica a cererilor de finantare.

Urmatoarea reuniune a CM POSDRU se preconizeaza a avea loc la sfarsitul lunii octombrie a acestui an.

Sursa: Autoritatea de Management POSDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.