Se apropie termenul limita pentru depunerea Expresiilor de Interes – PO SEE

Termenul limita pentru depunerea Expresiilor de Interes in cadrul primei licitatii de proiecte a Programul Operational Sud-Estul Europei se apropie. Potentialii aplicanti mai pot depune Expresiile pana la 13 iunie 2008, orele 04.00.

Pentru a putea depune Expresia de Interes, este necesar sa va inregistrati in avans. Ca urmare a inregistrarii sistemul va va trimite un e-mail de confirmare (acest lucru poate dura si cateva ore). De asemenea trebuie sa completati cu atentie campurile user name (numele utilizatorului), password (parola) si e-mail.

Nu asteptati pana in ultimul moment transmiterea Expresiilor de Interes intrucat serverul poate sa fie ocupat/blocat si este posibil sa va confruntati cu dificultati in transmiterea fisierului.

Pentru intrebari suplimentare va rugam sa contactati Secretareiatul Tehnic Comun in timp util la adresa de e-mail: [email protected].

Doar pentru cazuri de urgenta Secretariatul va fi disponibil pe 12 iunie pana la orele 24.00 CET la urmatorul numar de telefon: 0036-1-224-3180.

Sursa: Infocooperare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.