Cursuri gratuite pentru firmele de consultanta in afaceri

Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale – Fundatia Post-Privatizare organizeaza in perioada iunie-noiembrie 2008 un program de training finantat prin proiectul Phare de “Asistenta tehnica pentru sprijinirea IMM-urilor romanesti, prin dezvoltarea e-portalului dedicat si prin pregatirea firmelor de consultanta in afaceri”.

Unul dintre obiectivele acestui proiect finantat de Guvernul Romaniei si Uniunea Europeana este imbunatatirea competitivitatii consultantilor individuali si a firmelor de servicii pentru afaceri. Vi se ofera astfel o buna ocazie de a va perfectiona personalul fara costuri suplimentare si in mod operativ.

Traineri internationali si locali cu un nivel profesional ridicat vor conduce seminarii pe urmatoarele teme:

1.Instrumente financiare inovative pentru IMM-uri;

2.Cum sa ne imbunatatim abilitatile de consultanta;

3.Cum sa beneficiem de fonduri structurale in Romania

Seminariile cu durata de o zi se vor desfasura in principal in limba romana, iar atunci cand trainerii vor fi straini se va asigura traducerea. Se asigura racoritoare si gustare in pauza de pranz.

Grupele de instruire vor cuprinde un numar de pana la 20 de participanti, iar inscrierile se fac in ordinea inregistrarii. Va rugam sa va inscrieti completand formularul de inscriere care poate fi transmis prin e-mail sau fax.

Pentru mai multe informatii:

Egon Fleischer

Tel: 031 6200 321

Fax: 0316200 350, 021 322 4642

Email: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.