International Leasing a incheita un parteneriat cu DBSol Consulting

DBSol Consulting, firma de consultanta financiar – bancara, a anuntat incheierea parteneriatului cu International Leasing. Pe parcursul celor 13 ani de activitate, institutia financiara nebancara a dezvoltat si a implementat cu succes pentru clientii sai o gama larga de solutii financiare care au indeplinit solicitarile variate si complexe ale acestora.

“Ne bucuram ca le putem oferi clientilor nostri, atat persoane fizice, cat si juridice, posibilitatea de a apela la gama variata de produse financiare International Leasing. Prin acest parteneriat, ei pot opta pentru leasing auto, imobiliar sau de echipamente in conditii avantajoase”, a declarat dl. Daniel Barbu, CEO DBSol Consulting. “Acest nou parteneriat este rezultatul fisolofiei noastre de a oferi clientilor o paleta larga de optiuni atunci cand isi doresc o solutie de finantare. Rapiditatea analizei, flexibilitatea si costurile scazute de finantare sunt doar cateva dintre motivele care ne-au convins sa patrundem si pe aceasta piata impreuna cu International Leasing “, a mai spus dl. Barbu.

“Suntem convinsi ca parteneriatul cu DBSol Consulting este in avantajul clientilor nostri din intreaga tara. Astfel, ei vor primi gratuit cea mai buna consiliere pentru a alege produsul de leasing care li se potriveste si ajutor la intocmirea dosarului de leasing”, este de parere Dl Claudiu Filipescu, Sales Manager International Leasing.

DBSol Consuling este prezenta in 14 judete prin 19 puncte de lucru si francize DBSol. Acestea sunt localizate in orasele: Bucuresti, Arad, Deva, Drobeta Turnu Severin, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Timisoara, Cluj Napoca, Hunedoara, Stei, Oradea, Piatra Neamt, Brasov, Braila si Targu Jiu. Clientii francizelor, indiferent de localitatea in care locuiesc, vor putea apela la ofertele de leasing de la International Leasing.

Firma de consultanta financiar-bancara are ca parteneri: Raiffeisen Bank, Volksbank Romania, Banca Comerciala Romana, OTP Bank, Credit Europe Bank, UniCredit tiriac, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Alpha Bank, Bancpost, Domenia Credit si International Leasing.

Persoana de contact:

Ramona Barbu

Director Executiv, DBSol Consulting

E-mail: [email protected]

Tel.: 0720.345.350

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.