Finantare tip asset de la Volksbank Leasing

Volksbank Leasing Romania isi dezvolta portofoliul de produse prin finantarea tip asset, care permite aprobarea dosarelor de leasing fara analiza efectuata in cadrul Departamentului Control Risc, pentru autoturismele din gama Dacia si celelalte marci finantate de companie.

Principalul avantaj al finantarii tip asset este aprobarea automata a aplicatiilor de finantare, provenind de la persoane juridice si persoane fizice autorizate, daca sunt indeplinite cumulativ o serie de conditii cu privire la avans, perioada de finantare, valoarea reziduala.

“Am dorit sa dezvoltam un produs flexibil, cu o procedura simplificata de finantare, pentru a raspunde asteptarilor clientilor actuali si potentiali. Obiectivele noastre au fost pe de-o parte alinierea la piata, iar pe de alta parte procesarea unui numar mai mare de dosare de leasing”, declara Peter Demmer, Presedintele Consiliului de Administratie al Volksbank Leasing.

Orice persoana juridica poate obtine o finantare de tip asset, automat, in cazul achitarii unui avans de 40%. Perioada de finantare este intre 12 – 72 de luni, cu o valoare reziduala de 0% sau 20%, aceasta structura de finantare fiind aplicabila pentru toate marcile de autoturisme.

In cazul finantarii pentru obiecte noi, VB Leasing acorda urmatoarele conditii de finantare standard: un avans de 10% – 50%, o dobanda de 8,3%, o perioada de 1-6 ani pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate.

Finantarea de obiecte second-hand presupune un avans de 10% – 50%, o dobanda de 10,5% si o valoare reziduala de 0% sau 20%, o perioada de maxim 7 ani pentru autovehicule, in functie de vechime si durata finantarii, iar in cazul echipamentelor si utilajelor de constructii perioada de finantare se stabileste in functie de rezolutia de risc.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.